Prinášame online platby

Prinášame online platby

V DigiSys máme radi moderné a pohodlné služby, a takéto služby sa snažíme poskytovať aj našim klientom. Preto teraz pre našich odberateľov prinášame možnosť online platieb. Vďaka tejto službe naši klienti už nebudú musieť príkazy na úhradu vypĺňať manuálne a ešte aj kontrolovať, či sa pri zadávaní údajov nepomýlili. Údaje potrebné k plabe sa z našej faktúry samé skopírujú do internet bankingu, alebo si ich klienti nasnímajú pomocou QR kódu na svojom mobile. 

platby-online

Platba cez internet banking

Platbu cez internet banking môže využívať každý, kto má účet v jednej z jedenástich podporovaných bánk:

Tatra banka, Slovenská sporiteľňa, VÚB banka, ČSOB, UniCredit Bank, VOLKSBANK, OTP banka, Poštová banka, Prima banka, mBank a ZUNO.

trustpay banky

Platby technicky zabezpečuje spoločnosť TrustPay, ktorá je schválená a regulovaná Národnou bankou Slovenska. TrustPay neustále rozširuje sieť bánk, pomocou ktorých môžete uskutočňovať svoje platby.

Platba mobilom

Pri platbe prostredníctvom mobilu sa celá transakcia odohráva priamo v mobilnej aplikácii internet bankingu používateľa. Platba mobilom je možná iba vďaka súčinnosti bánk a podnikateľov, ktorí využívajú jednotný štandard QR kódov by square od Forsys. Tento štandard na Slovensku v súčasnosti ponúka Slovenská sporitelňa, ďalšie banky ju do svojich aplikacií pripravujú. O rozšírení štadardu by square medzi Slovenskými bankami vás budeme informovať.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Používame najmodernejšie technológie
ikony

Ružová 2882/23, Levice