Registrujeme.sk & DigiSys

Registrujeme.sk & DigiSys

S radosťou oznamujeme, že od 1. augusta 2012 sme pod našu správu prevzali obľúbenú službu na registráciu do katalógov - www.Registrujeme.sk. Táto služba je na slovenskom internete etablovaná už viac ako dva roky a doteraz sme ju vnímali ako hlavného konkurenta k našej službe www.RegistraciaDoKatalogov.com. Pôvodný prevádzkovateľ tejto služby má momentálne iné aktivity a službu už z časového hľadiska nestíhal zabezpečovať. Rozhodl sa preto ponúknuť ju do správy skúsenému seo špecialistovi, ktorý sa takouto službou aktívne zaoberá - teda nám, firme DigiSys.sk. 

Čo Registrujeme.sk?

Ak neviete k čomu táto služba slúži a ako vám môže pomôcť, tak patríte medzi ľudí, ktorí ju určite potrebujú. Registrácia do katalógov slúži na zvýšenie návštevnosti vášho webu. Robí to pomocou zaregistrovania vašej webstránky do najznámejších katalógov ako sú Zoznam.sk, Azet.sk, Centrum.sk, Dmoz.sk a iné. Ak je váš web zaregistrovaný v týchto významných katalógoch spolu s odkazom na vašu webstránku, vyhľadávač Google si tieto odkazy nájde a pridelí vášmu webu väčšiu "dôležitosť". Ak bude váš web pre Google dostatočne "dôležitý" začne ho výsledkoch vyhľadávania zobrazovať na lepších pozíciách, čo vám prinesie väčšiu návštevnosť a teda aj zisky. Okrem registrácie do katalógov vám prostredníctvom tejto služby poskytujeme aj písanie rôznych textov pre webstránky ako sú napríklad SEO texty, popisy produktov v eshope, reklamné PR články a iné.  

Tešíme sa na všetky projekty, ktorým aj prostredníctovm tejto služby môžeme pomôcť k lepším výsledkom a úspechu.

- 20 % pre klientov DigiSys

Keďže my sa s našou radosťou chceme podeliť, rozhodli sme sa ponúknuť našim stálym klientom jednorázovú zľavu na všetky služby Registrujeme.sk. Podrobnosti o tejto akcii a postupe ako zľavu využiť dostanú všetci naši klienti formou e-mailu. 

Leave a comment

You are commenting as guest.

Používame najmodernejšie technológie
ikony

Ružová 2882/23, Levice