Google mení algoritmus pre mobilné vyhľadávanie

Google mení algoritmus pre mobilné vyhľadávanie

Spoločnosť Google nedávno ohlásila významný update svojho vyhľadávacieho algoritmu, tentokrát pre mobilné vyhľadávanie. Ako sa termín spustenia rýchlo blíži, každý správny webmaster má pripravovanej aktualizácie určite plnú hlavu. To ukázal aj posledný Google+ Webmaster Hangouts, ktorý bol venovaný výlučne diskusii o algoritme pre mobilné vyhľadávanie. Z tohto hangoutu vám prinášame o pripravovanej aktualizácii niekoľko informácií.

Google upozorňuje na stránky s Flash-om

Google upozorňuje na stránky s Flash-om

Všetci poznáme nepríjemnosti s návštevou webstránky vyžadujúcej technológie prehliadača, ktoré v našom zariadení nie sú podporované. Na takýchto stránkach sa nám namiesto obsahu zobrazí iba prázdna stránka alebo nám chýbajú veľké časti webu.

Google sa preto rozhodol, že bude hľadajúcim ukazovať ak jeho algoritmy rozpoznajú stránky, ktoré nemusia fungovať na konkrétnom zariadení. Napríklad technológia Flash od spoločnosti Adobe nie je podporovaná na mobilných zariadeniach s iOS a Android (od verzie 4.1).

Prinášame online platby

Prinášame online platby

V DigiSys máme radi moderné a pohodlné služby, a takéto služby sa snažíme poskytovať aj našim klientom. Preto teraz pre našich odberateľov prinášame možnosť online platieb. Vďaka tejto službe naši klienti už nebudú musieť príkazy na úhradu vypĺňať manuálne a ešte aj kontrolovať, či sa pri zadávaní údajov nepomýlili. Údaje potrebné k plabe sa z našej faktúry samé skopírujú do internet bankingu, alebo si ich klienti nasnímajú pomocou QR kódu na svojom mobile. 

Registrujeme.sk & DigiSys

Registrujeme.sk & DigiSys

S radosťou oznamujeme, že od 1. augusta 2012 sme pod našu správu prevzali obľúbenú službu na registráciu do katalógov - www.Registrujeme.sk. Táto služba je na slovenskom internete etablovaná už viac ako dva roky a doteraz sme ju vnímali ako hlavného konkurenta k našej službe www.RegistraciaDoKatalogov.com. Pôvodný prevádzkovateľ tejto služby má momentálne iné aktivity a službu už z časového hľadiska nestíhal zabezpečovať. Rozhodl sa preto ponúknuť ju do správy skúsenému seo špecialistovi, ktorý sa takouto službou aktívne zaoberá - teda nám, firme DigiSys.sk. 

Spustený nový design stránky

Po dlhých prípravách som spustil DigiSys webstránku v úplne novom webdesigne, s novými užitočnými funkciami, informáciami a službami. Dúfam, že sa vám moje vylepšenia budú páčiť, a že sa vám po mojej webstránke bude surfovať s prehľadom a s potešením.

Čo je google PageRank?

Čo je google PageRank?

Google pagerank alebo PR je známka kvality webstráky. Táto známka je uložená v centrálnej databáze najväčšieho svetového fulltextového vyhľadávača Google, ktorý využíva aj veľká časť slovenských vyhľadávačov.

Pagerank webstránky závisí hlavne na:

  • kvalite obsahu
  • správnej optimalizácii on page
  • počte a kvalite spätných odkazov
  • správaní sa návštevníkov na webe

CMS - Redakčný systém

CMS - Redakčný systém

Redakčný systém (CMS - Content Management System) je v podstate program, ktorý nainštalujeme na server a tým sa vytvorí dynamická internetová stránka. Pomocou tohto systému potom môžeme celú stránku vytvárať a spravovať.

Hlavnou výhodou redakčných systémov je možnosť spravovania obsahu a aktualizácie webstránky jej užívateľom prostredníctvom jednoduchého rozhrania.

Individuálny prístup

Individuálny prístup

Pri tvorbe firemných webstránok preferujeme individuálny a opatrný prístup v chápaní dynamiky podnikania našich klientov.

Tento prístup závisí od: 

  • Pochopenia podstaty vášho podnikania
  • Poznania cieľového trhu / priemyslu
  • Pochopenia potenciálneho obrázku, ktorý chcete dosiahnuť
  • Kľúčovej požiadavke od webových stránok
  • Vašich krátkodobých a strednodobých cieľov
  • Vašich strategických cieľov z webovej stránky

Používame najmodernejšie technológie
ikony

Ružová 2882/23, Levice